Új
Xiaomi Mi Smart Scale 2 White Xiaomi Mi Smart Scale 2 White Xiaomi Mi Smart Scale 2 White Xiaomi Mi Smart Scale 2 White Xiaomi Mi Smart Scale 2 White Xiaomi Mi Smart Scale 2 White

Xiaomi Mi Smart Scale 2 White

NUN4056GL

Nettó ár: 4.330 Ft
Bruttó ár:5.500 Ft
Rendelhető, 3-5 munkanap

12

Termék jellemzők


Gyártó Xiaomi

Tájékoztató az ingyenes adattörlő kódról letölthető innen

 • Mi Smart Scale 2
  Precizitás üvegdobozba zárva


  Egy pontos érzékelő részletesen elemzi a testében naponta bekövetkező változásokat.
  A Mi Smart Scale 2 fejlett és robusztus érzékelővel van felszerelve, amely képes pontosan rögzíteni minden finomságot. a testében bekövetkező változásokat 50 g pontossággal. Minden étkezés, amit megeszel és minden ital, amit megiszol, intelligensen lesz a mérleg által regisztrált.


  Az edzési eredmények nyomon követése
  A Mi alkalmazással az összes eredményt és az időbeli változásokat a felhőben tárolja. Könnyebben teljesítheti fitneszcéljait, könnyen olvasható grafikonokkal az alkalmazásban. Az edzések beállítása még soha nem volt ilyen egyszerű.


  Intelligens súlyelemzés
  Találja meg ideális súlyát és legyen egészséges
  A Mi Smart Scale 2 intelligens súlymérési funkcióval van felszerelve. Figyelembe véve az Ön magasságát, életkorát, BMI-jét és egyéb adatait, A Mi Smart Scale 2 intelligensen meghatározza a testalkatodnak megfelelő optimális súlyt.


  Testegyensúlyi teszt
  Csukd be a szemed, és próbáld meg a tökéletes egyensúlyt megörökíteni.
  A fizikai aktivitás ezen alapvető formája lehetővé teszi, hogy javítsa a testkoordinációt és az egyensúlyt, csökkentve ezzel az alábbiakra való fogékonyság kockázatát sérülések.


  Az egyes családtagok intelligens azonosítása
  A Mi Smart Scale 2 képes felismerni a családtagokat a mérlegelés során gyűjtött adatok alapján. Az akár 16 tárolási lehetőség mellett emberek, a mérleg egy vendég funkciót is támogat, amely lehetővé teszi a mérések elvégzését a felhasználói adatok mentése nélkül.

  A baba súlyának ellenőrzése
  Ha a szülő először saját magát méri meg, majd a gyermeket a karjában tartva a mérleg automatikusan megadja a gyermek súlyát. Persze, hogy lehet az állatok ugyanígy mérlegelhetők.


  Kisméretű tárgyak mérésének támogatása
  A Mi Smart Scale 2 már 100 g-tól kezdve képes mérni a tárgyakat, így könnyedén ellenőrizheti a kis tárgyak súlyát. például gyümölcsöt vagy egy csomagot, amelyet el szeretne küldeni.


  Ideálisan illeszkedik minden fürdőszobába
  Akár a minimalista stílust kedveli, akár a fa nyugalmát értékeli, akár lakóházban él. A Smart kristályosan sima élei A 2-es méretarány bármelyik otthonba illik.


  Rejtett LED kijelző.
  A képernyő tiszta és stílusos.

  Edzett üvegszerkezet.
  Design, olyan szép, mint amilyen tartós.

  Lekerekített sima sarkok.
  Minimalizálja a kárveszélyt.

  Gyorsabb és stabilabb átvitel a Bluetooth 5.0-val
  A Mi Smart Scale 2 Bluetooth 5.0 Low Energy-t használ, amely kivételes stabilitást és sebességet biztosít. csatlakozási sebesség.