Elállás és termékvisszaküldés

Online leadott megrendelés esetében a vásárlástól számított 14 napig jogosult akár indoklás nélkül is elállni a vásárlástól.

Elállási szándék esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@pecsipc.hu e-mail címen vagy a +36 30 141 2002 telefonszámon. Erre a megvásárolt termék kézhezvételétől számított 14 nap áll rendelkezésére.

Töltse le az Elállási nyilatkozatot, nyomtassa ki, majd töltse ki az adatlapot.

Elállási nyilatkozat

A kitöltött és aláírt elállási nyilatkozatot mellékelje a csomaghoz, amit személyesen visszahoz vagy visszaküld nekünk.

Becsomagoláskor ügyeljen rá, hogy a csomagból ne felejtse ki a termék összes alkatrészét (pl. töltőt, tápkábelt). Kérjük gondosan, szállításra alkalmas módon csomagolja vissza a terméket, ha van rá lehetősége, akkor az eredeti csomagolásába. Ez azért fontos, mert nem megfelelő csomagolás esetén a termék szállítás közben megsérülhet, esetleg összetörhet, ebben az esetben viszont nem áll módunkban a termék vételárát visszatéríteni.

A csomagba ne felejtse el beletenni az elállási nyilatkozat kinyomtatott és kitöltött példányát.

Visszatérítéskor az eredeti számlán vagy bizonylaton (nyugtán) szereplő összeget tudjuk visszatéríteni, a termék visszajuttatása és annak költsége a Vásárlőt terheli.

A csomagot a bejelentéstől számítva a lehető leghamarabb, de legkésőbb 5 munkanapon belül küldje el telephelyünkre.

Címünk:
E-Machines HW Shop Kft.
7633 Pécs, Veress Endre utca 17,
PécsiPC üzlet

Kérjük, vegye figyelembe, hogy utánvételes fizetéssel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni.

Miután a csomag visszaérkezett hozzánk: Természetesen elfogadjuk, hogy akár indoklás nélkül visszaküldi a megrendelt terméket, ugyanakkor a visszaérkezett terméket megérkezése után bevizsgáljuk. Ellenőrizzük a terméket, annak állapotát illetve hiánytalanságát. Ha mindent rendben találunk, akkor az elállási nyilatkozatban általad megadott bankszámlaszámra legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk a vásárolt termék vételárát, azaz a számla vagy a bizonylat (nyugta) végösszegét.